Una empresa calellenca entre els casos d’èxit de la setmana de l’emprenedoria maresmenca
L’empresa calellenca La Coqueta Gourmet, dedicada a l’elaboració de croquetes artesanes sense gluten, participa en la Setmana de l’Emprenedoria i la Digitalització al Maresme que organitza el Consell Comarcal amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. S’està celebrant aquesta setmana fins divendres, majoritàriament online, però amb una jornada presencial al Club Nàutic el Balís de Sant Andreu de Llavaneres.
Estefania Vera, de La Coqueta Gourmet, participarà en la conferència sobre emprenedoria que tindrà lloc el 9 de novembre, juntament amb Lucía Michalun, de Crea un huero, i la dietista integrativa Raquel Sánchez.
Vera va posar en marxa el seu negoci fa tot just un any i ja ha aconseguit posicionar-se com una de les empreses amb millor projecció de futur de la comarca. Precisament aquest diumenge obrirà les portes del seu primer obrador i botiga al carrer Sant Joan de Calella. En una entrevista a ONA MARESME explica que tot va començar a la terrassa d’un bar de la manera més beneita.
Vera explicarà la clau de l’èxit del seu negoci en la conferència sobre emprenedoria d’aquest dijous a les 12.
En aquesta edició, la iniciativa té per objectiu abordar la digitalització des de diferents vessants de plena actualitat com la ciberseguretat o l’impacte de les xarxes socials en el creixement dels negocis. Les conferències de la jornada central aniran a càrrec d’experts de reconegut prestigi com el formador i consultor Andoni Rodríguez, l’especialista en ciberseguretat Genís Margarit i el youtuber Long Li Xue.