Tres parades del Mercat Municipal participen al maridatge de cuina i vins de la DO Alella
És l’activitat que promou el Consorci de Promoció Enoturística de la DO Alella per dinamitzar els equipaments comercials i publicitar els vins del territori. Consistirà en un tastet gastronòmic a càrrec dels mateixos paradistes, que elaboraran amb els seus productes de proximitat i qualitat; mentre que tècnics del consorci aconsellaran sobre els vins que ho poden acompanyar millor. Es farà avui divendres 14 de setembre, entre les cinc i les nou del vespre.
El bar La Tasca de la Basca i les parades Fem Salat i Cal Xoi participaran al maridatge que es farà aquesta tarda al Mercat Municipal de Calella.
Montserrat Gelmà, de Cal Xoi, ha explicat a l’Info Migdia quines són les tapes que oferirà des de la seva parada.
Tindré quatre truites diferents, fruita amb macedònia o amb broxetes i també fruits secs.
La paradista agraeix les iniciatives que s’organitzen per promocionar el mercat municipal, però recalca que el que necessiten a Calella és aconseguir nous clients habituals i no gent que el visiti de forma esporàdica.
L’únic és que no va del tot bé que s’organitzi un divendres, encara que tot és benvingut. Perquè l’endemà és un dia de molta feina i haurem de plegar tard…
Calella forma part de la DO Alella des del passat mes de juny quan es fa adherir al Consorci de Promoció Enoturística.