Qui participa a les jornades gastronòmiques del pèsol del Maresme?

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha posat en marxa les jornades gastronòmiques del Temps de pèsols, que posa en valor la coneguda com “perla verda” de la comarca. Aquest esdeveniment uneix tradició culinària i la singularitat del producte de la terra. Hi ha dos participants de Calella, que mentre duri l’esdeveniment oferiran plats especials amb el pèsol de protagonista. Són l’Aula-Restaurant El Rebost del Bisbe i el restaurant Neska Polita de la Riera Capaspre.

Si voleu assaborir la dolçor i tendresa del pèsol del Maresme, aquests dies trobareu plats especials al restaurant Neska Polita de la Riera Capaspre, que habitualment participa a les jornades gastronòmiques que s’organitzen a la comarca per posar en valor els productes de la terra.

Ofereix dues propostes:
-Pèsol llàgrima del Maresme amb kokotxa pil pil
-Pèsol llàgrima del Maresme amb cansalada ibèrica i ou escalfat

Per al maridatge, es recomana un Pansa Blanca del celler Serralada de Marina, de la DO d’Alella. El preu del plat i una copa de vi és de 30,75 euros.

Temps de pèsols se celebrarà fins el 4 de maig en onze poblacions del Maresme. També s’han previst altres activitats, com la Festa del Pèsol Garrofal del cap de setmana del 29 i 30 de març al parc de Ca l’Alfaro de Sant Andreu de Llavaneres.

Pots consultar tota la informació sobre les jornades gastronòmiques clicant sobre la imatge a continuació:

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.