[Vídeo] Las Migas tanquen la novena edició del NEC
Ahir divendres va finalitzar la novena edició del Nits d’Estiu de Calella (NEC) després d’11 nits d’actuacions musicals que van començar el passat mes de juny i que s’han celebrat…
Ahir divendres va finalitzar la novena edició del Nits d’Estiu de Calella (NEC) després d’11 nits d’actuacions musicals que van començar el passat mes de juny i que s’han celebrat…
Voleu picar una miqueta abans del dinar? Al Cuines del Món avui us proposem fer uns Xips de Verdures i Parmesà! Ens mostren la recepta la Paula González i la…
Avui parlem amb Sendo Ayma del Club Subaquàtic de Calella. Després de la última reunió amb la Federació Catalana de Futbol, parlarem el president del CF Calella, David Garcia per…
Els canelons d’espinacs són un plat molt tradicional i representen una bona alternativa als canelons de carn. Són apreciats pel seu contingut en vitamines, fibres i minerals.
Aquest és el concert de presentació del disc pel 70è Aniversari de l’Agrupació Sardanista de Calella aquest 2020 que porta el nom d’Arran d’onada. La part musical va anar a…
Avui parlem amb els primers entrenadors del CB Calella. Comentarem amb Jordi Puig entrenador del sènior masc i Àlex Moral del femení, com plantegen l’inici de temporada
La beixamel és segurament la salsa francesa més coneguda i la seva elaboració és força senzilla. Però seran capaços de fer-la sense problemes en Kevin José de Aza i en…
Avui parlem amb l’ex- entrenador de la UEHCalella actualment al Sarrià, Salva Puig
Recuperem la cuina més dolça i us proposem una recepta pels més llaminers: Piruletes i Palmeres de pasta fullada amb Xocolata.
Aquesta propera temporada el CF Calella retrà homenatge al soci número 1 del club Pere Comas, amb ell conversem avui.
? Tornem amb un nou plat i avui marxem cap a Mèxic per preparar un Guacamole, una recepta ben senzilla que sempre ve de gust!
Aquest cap de setmana s’ha celebrat la novena edició del Premi Ciutat de Calella al Passeig de Manuel Puigvert.
Estrenem temporada al Cuines del Món i ho fem amb una recepta típica de l’Orient Mitjà: preparem un Hummus.
Aquest divendres s’estrena el primer capítol de la nova temporada on els més joves tornen a posar-se darrera els fogons; el programa ens acompanyarà durant 8 setmanes.