Ona Maresme: Llegim amb Marta Rocafort
Avui amb la Marta Rocafort recomanem dos llibres de personatges. Llibres més aviat psicològics que els estimaràs o odiaràs. Parlem de “Intermezzo” la novetat literària de la BestSeller, Sally Rooney,…
Avui amb la Marta Rocafort recomanem dos llibres de personatges. Llibres més aviat psicològics que els estimaràs o odiaràs. Parlem de “Intermezzo” la novetat literària de la BestSeller, Sally Rooney,…
Amb en Quim Campassol fem un sabre de brioix, tradicional del 8 de setembre.
L’Anna Guerrero, creadora del seu blog de cuina @_eatsabouteating, ens explica com elaborar una coca de carbassa, gorgonzola i nous per llepar-se els dits.
La Txell Rubio ens explicarà en el nou capítol com fer unes figues amb formatges, ara que és epoca de figues.
Avui ens visita el pastisser Àlex Turró, de la Pastisseria Vives, per a ensenyar-nos a fer trufes de xocolata.
La Marta Barco, coneguda com a Kuu, és un dels molts talents que ens està descobrint la música del Maresme. Avui dediquem el nou capítol de Dones x la història…
Com es viu amb fibromialgia una malaltia invalidant incurable que afecta en el 90 per cent a les dones i només a un 10 per cent de homes? Avui coneixem…
En el capitol d’avui descobrim un exemple de persistencia i resiliencia, parlem amb l’Ester Egea, una dona que, com tantes altres, no ho ha tingut fàcil però ha seguit sempre…
En el capítol d’avui descobrim a Carme Rovira. Poeta i mestre de poesia vilassarenca, avui entrem en la història de la Carme Rovira Ros. Es va dedicar durant anys a…
Fa unes setmanes Marta Rocafort va poder moderar la presentació de “En encesa espera” el darrer llibre del jurista Benet Salellas. Rocafort parla del llibre i com va anar la…
Des d’abril a l’Hospital de Calella s’ha incorporat la teràpia assistida amb gossos en la rehabilitació que es realitza amb infants i adolescents que tenen malalties neuromusculars. Aquests tipus de…
La cuinera i passtissera, Dolors Escamilla, ens proposa en aquest capítol fer un postre molt tradicional d’aquesta època de l’any, els panellets.
La Judit és experta en rebosteria i postres. Un dels seus pastissos estrella és la Carrot cake. Avui ens explica com fer aquest postre tan deliciós.
Aprenem a menjar verdura d’una manera sana i divertida. La nutricionista Carla Rossini ens ensenya a preparar un broquil amb beixamel!