Joan Roca presenta a Calella un llibre familiar de receptes de cuina
L’autor és el crític gastronòmic Josep Vilella, que ha comptat amb la col·laboració d’una vintena de xefs, tant catalans com internacionals, per a l’edició de “Cuinem en família”. El xef del Celler de Can Roca, exponent de l’alta gastronomia catalana, va participar en la presentació literària que es va fer divendres passat al Pati de la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça, organitzada per l’equipament i la Llibreria La Llopa.
Cuina en família recull les receptes que grans referents de la cuina nacional i internacional han proposat per elaborar en família, convidant als petits a entrar a la cuina i començar a desenvolupar-se entre fogons. Hi ha les propostes de la santpolenca Carme Ruscalleda, de les germanes Lolita i Paquita Rexach, de Martín Berasategui o Peppe Guida.
La recepta de Joan Roca, del Celler de Can Roca, és un plat que porta per nom “Jardí de verdures”. En declaracions a Ràdio Calella TV, el xef gironí va destacar la importància d’experimentar a la cuina amb els nens i nenes.
L’autor, Josep Vilella, és membre del col·lectiu 5 a Taula i de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia. Cuinem a casa està editat per Pagès edicions i les il·lustracions han anat a càrrec d’Anna Clariana.