Conferència sobre botànica, cuina i farmàcia a l’Aula d’Extensió Universitària
“La trilogia de les espècies, botànica, cuina i farmàcia” és el títol de la conferència que s’impartirà demà a l’Aula d’Extensió Universitària. El doctor i professor, Joan Simon, explicarà els beneficis de les herbes aromàtiques i les espècies, al·licients indispensables per fer dels plats delícies potenciant l’aspecte, l’aroma i el sabor dels aliments. La conferència, com cada dimecres, es farà a les 18.30 h a la Sala Mozart i és tancada als socis de l’Aula.
Amb l’ús i el pas del temps s’han descobert, a més, els saborosos beneficis per la salut d’emprar espècies en la nostra dieta. Però lluny de ser ben coneguts, moltes espècies i herbes aromàtiques encara amaguen propietats medicinals excepcionals dels quals la indústria farmacèutica pot treure’n profit i del que Simon n’explicarà tots els detalls.
El Dr. Joan Simon és professors del Departament de Biologia, Sanitat i Medi Ambient de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona.