AVUI FA UN ANY
Dimarts, 21 de novembre de 2023
Desallotgen un local del Parkinsol per motius de salut pública
L’Ajuntament de Calella ha desallotjat un local del Parkinsol per motius de salut pública. El local havia rebut queixes dels veïns per l’estat d’higiene, salubritat i deixadesa. S’ha buidat l’espai…
Calella En Comú Podem vol paralitzar les llicències als pisos turístics un any
El debat sobre els habitatges d’ús turístic arribarà al ple de desembre de la mà de Calella En Comú Podem. El partit presenta una proposta de resolució amb una moratòria…
Cares conegudes a l’exposició “Ceràmiques en relleu” de Lluís Riera
El calellenc Lluís Riera exposa fins al 26 de novembre les seves obres de ceràmiques en relleu al Museu- Arxiu Municipal. Entre elles hi ha els retrats de diferents personalitats,…
Entrevista a Lluís Riera, artista
Avui us convidem a passejar-vos per l’exposició ‘’Ceràmiques en relleu’’ de l’artista calellenc Lluís Riera, que fins el 26 de novembre podeu visitar al Museu Arxiu Municipal.
L’Ajuntament demana el suport de la Diputació per fer millores a la piscina
El president de l’àrea d’Espais Naturals i Infraestructura Verda de la Diputació de Barcelona s’ha reunit recentment a Calella amb l’alcalde i diversos membres del govern municipal. En una entrevista…
Entrevista a Quim Pla, regidor de Sostenibilitat
Calella celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb diverses activitats que s’han programat des de l’Àrea de Sostenibilitat. Una d’elles és la visita al Centre Integral de…
Cal posar més llum al carrer?
Les marxes exploratòries de reconeixement per pobles i ciutats és una de les mesures que recull el nou Pla nacional de prevenció de les violències masclistes que ha presentat el…
Alerta per sequera: Calella manté a ratlla els consums d’aigua
Els embassaments del sistema Ter-Llobregat que abasteixen les poblacions de les àrees de Barcelona i Girona estan a un mínim històric del 19% de la seva capacitat com a conseqüència…
Apunta’t al taller i agafa idees per reaprofitar els aliments
Una persona malbarata uns 35 quilos d’aliments a l’any, segons càlculs de l’Agència de Residus de Catalunya. Per defició, són productes segurs i nutritius, en definitiva aptes per al consum…