[Àudio] [Temps d’estiu] Com cuidar-nos les dents a l’estiu
A l’estiu tendim a menjar aliments que siguin més refrescants on normalment contenen una gran quantitat de sucre, és per això que parlem amb la dentista Cristina Fàbregas.
A l’estiu tendim a menjar aliments que siguin més refrescants on normalment contenen una gran quantitat de sucre, és per això que parlem amb la dentista Cristina Fàbregas.
Avui s’ha posat en marxa el nou aparcament de la Riera de Capaspre de Calella, un estacionament sense vigilància i gratuït que estarà obert les 24 hores del dia. El…
Parlem amb el president del Consorci de Turisme del Maresme sobre la Via Marina, el nou tram del camí de Sant Jaume que es vol crear, el primer que trancorreria…
Ve d’ una llarga nissaga de pagesos de Calella. Els seus besavis varem començar plantant vinya i ara ell està provant nous cultius. És un enamorat dels tomàquets, dels de…
En un article d’opinió a l’Estela, Quirze de Vallderoure es queixa de com funcionen els trens i de la gran quantitat de persones que demanen caritat i viatgen sense billet.…
Hem sortit al carrer per veure que solen fer la generació del 2000 durant el seu temps lliure
Un incendi va cremar ahir a mitja nit la bugaderia de l’Hotel Las Vegas de Calella, no va haver-hi cap ferit. Fonts de l’hotel han explicat a Ràdio Calella Televisió…
El simulacre de salvament marítim a la platja de Garbí, que s’ha fet aquest dilluns al matí, ha posat de relleu la bona coordinació entre els efectius i cossos que…
L’equip del Temps d’estiu ha anat a l’escola Pia a veure què fan els nens a l’estiu, quan ja no hi ha escola i hem pogut comprovar quines són les…
Els jocs olímpics ja fa vint-i-cinc anys que van celebrar-se a Barcelona i per això volem recordar quina experiència van viure els calellencs durant l’any mil nou-cents noranta-dos. Recordeu els…
La nostra reportera, la Queralt, ha anat aquesta setmana a diversos concerts de la programació del Festival Ambsodecobla. Ens destaca el Memorial Ricard Viladesau on la Cobla Montgrins i La…
Visitem el Restaurant La Gàbia al Passeig Manuel Puigvert i repassem la seva història amb en Jordi Estivill. Parlem de turisme, de com era Calella i com és ara i…
El mood food és una tendència gastronòmica que està de moda. Hem parlat amb Marta Sarriera de l’Herboristeria i Parafarmàcia Sarriera per parlar sobre què menjar per ser més feliços
“A part of something”, és l’últim LP de la banda barcelonina d’indie pop, Ofiura. És el nou projecte dels ex Born 54 que avui serà l’encarregat de posar la música…