[Àudio] Info Vespre 21-02-18
Diversos actors implicats en l’escola Salicrú han fet un debat avui a la Ciutat sobre la necessitat del canvi de nom del centre. A l’Info Vespre recollirem les seves opinions.…
Diversos actors implicats en l’escola Salicrú han fet un debat avui a la Ciutat sobre la necessitat del canvi de nom del centre. A l’Info Vespre recollirem les seves opinions.…
Avui al Fem-ho? la Ruth Soteras ens explica com de manera senzilla i amb molt poca despesa pots fabricar una làmpada per fer que la vostra taula tingui un caire…
Recollim a l’Info Migdia les opinions dels integrants de la taula rodona que aquest matí han participat al debat sobre el canvi de nom de l’Escola Salicrú. Entre ells, la…
A l’Info Vespre d’avui dimarts, parlarem amb la directora del Canet Rock, Gemma Recoder per parlar de la cinquena edició del festival. Acturan entre molts d’altres, Els Amics de les…
El Bisbe de Girona, Francesc Pardo, ha dit avui des de Calella que l’Església no s’ha de significar políticament però sí ha de treballar per garantir els drets humans. El…
Avui a l’Info Vespre explicarem un incident que es va produir ahir després de les marxes grogues que van convocar entitats socials independentistes, quan un ciclista va rebre amenaces i…
Avui la experta en marca, Sonya Lanzas, ens explica com diferenciar-nos de la competència gràcies a la nostra proposta de valor. Es tracta de trobar allò que podem aportar i…
Obrim informatiu fent-nos ressò d’un incident que es va produir després de la marxa groga per l’alliberament dels empresonats. Parlarem amb el ciclista que va enregistrar l’agressió que ell mateix…
Els darrers temps sembla haver-se convertir en l’enemic número 1 de la dieta sana i equilibrada, però tot i això, el sucre és necessari pel cos. Això sí, es pot…
Aquesta setmana us proposem un programa bibliogràfic dedicat al gran Ricard Lamote de Grignon, autor d’una brillant producció de música clàssica que també tocà el terreny de la cobla i…
Avui la Montserrat Paltré ens porta una recepta per fer una salsa com a fons per a tots els plats, per donar-hi gust i consistència. Un bon substitut més saborós…
Tots el trens el porten. Què és? Per què serveix? avui amb el Toni Sintas ens fiquem a la cabina del conductor d’un tren de rodalies i coneixem alguns dels…
Acabem setmana amb un debat polític obert, profund, sobre el futur de l’escola catalana i el sistema d’immersió lingüística amb la que hem crescut moltes generacions. D’això, avui n’ha parlat…