Pòdcasts
LA VINYA | Bandes sonores. Lletra “C”
Descobreix les millors bandes sonores de pel·lícules d’imatge real i d’animació. En aquest tercer episodi de la cinquena temporada de La Vinya, us presentem pel·lícules amb la lletra C!
A Ritme de 2×4 – Miquel Peralba i l’aniversari de Josep Anselm Clavé
Avui al programa “A Ritme de 2×4” entrevistem a en Miquel Peralba i Cirera, en motiu del 200 aniversari del naixement de Josep Anselm Clavé i Camps (1824-1874).
Infopòdcast Vespre 15-11-2024
L’infopòdcast Calella és una coproducció de Ràdio Calella Televisió i La Xarxa.
Elles van amb camper: Oliveres i oliverars monumentals
Un dels elements patrimonials més importants i espectaculars que tenim el formen les Oliveres i oliverars monumentals de les Terres de l’Ebre, la major part es troba al voltant del…
Coblejant 411: La Sabadell recupera la victòria al Campionat Veterà 2 anys després
Als Esports, la colla Sabadell recupera la victòria al Campionat Veterà 2 anys després en una final amb desempat inclòs amb la Toc de Dansa que perd la primera posició.
Infopòdcast Migdia 15-11-24
L’infopòdcast Calella és una coproducció de Ràdio Calella Televisió i La Xarxa.
L’hora de la gent gran amb Maria Pilar Ruiz
Un programa específic per a la Gent Gran, presentat per Josep Maria Granyó. Aquesta setmana conversem amb la Maria Pilar Ruiz.
Infopòdcast Vespre 14-11-2024
L’infopòdcast Calella és una coproducció de Ràdio Calella Televisió i La Xarxa.
Infopòdcast Migdia 14-11-24
L’infopòdcast Calella és una coproducció de Ràdio Calella Televisió i La Xarxa.
Infopòdcast Vespre 13-11-2024
L’infopòdcast Calella és una coproducció de Ràdio Calella Televisió i La Xarxa.
Receptes d’avui i demà: Sabre de Canet
Amb en Quim Campassol fem un sabre de brioix, tradicional del 8 de setembre.
Receptes d’avui i demà: Coca de Carbassa
L’Anna Guerrero, creadora del seu blog de cuina @_eatsabouteating, ens explica com elaborar una coca de carbassa, gorgonzola i nous per llepar-se els dits.
Receptes d’avui i demà: Figues amb formatge
La Txell Rubio ens explicarà en el nou capítol com fer unes figues amb formatges, ara que és epoca de figues.