Arriben a Calella les Jornades del Bolet

Set establiments de Calella participen a les Jornades gastronòmiques de la cuina del bolet al Maresme, que s’allargaran fins el 30 de novembre.

De la nostra ciutat hi participen el restaurant El Galliner, al C/ Església, 275, que proposa Rovellons amb all i julivert i Remenat de bolets.

També el restaurant El Rebost del Bisbe, de l’institut Bisbe Sivilla, que ofereix Botifarra esparracada amb bolets i moniato, un plat que s’inclou en la carta i el menú dels dimecres i dijous.

Un altre restaurant participant a les Jornades del Bolet és la Pizzeria Casa Nostra, del C/ Jovara, 94 , que ha preparat una Pizza catalana amb botifarra de perol i ceps, i Coca catalana amb botifarra de perol,  ceps, pebrot escalivat i formatge gratinat.

El Gastrobar Grana, al C/ Església 151, també participa a les Jornades oferint Croquetes de bolets a 2€ la unitat, i una Crema de bolets.

El restaurant La Llar de Foc, al C/ Àngel Guimerà, 14, que proposa un plat de Vedella amb bolets i un variat de bolets a la brasa amb all i julivert.

Per últim, el Restaurant Tic-Tac, al C/ Jovara 3 ofereix una Botifarra de perol esparracada amb rossinyols, i una copa de vi blanc, negre o cava inclòs.

A banda dels restaurants, també hi participa la Carnisseria-Rostisseria Can Vives, al C/ Sant Joan, 89, on hi trobareu Botifarra crua amb rovellons i all i julivert, que és una botifarra feta amb carns magres de l’espatlla i cansalada de porc, i rovellons prèviament saltats amb all i julivert. També hi ha Vedella amb bolets, el plat tradicional de la cuina catalana elaborat amb vedelles criades a la província de Girona i rovellons.

Captura de 2015-10-22 17:54:12En el fulletó informatiu de les Jornades de la Cuina del Bolet al Maresme hi apareix també detallada la recepta de Botifarra esparracada amb bolets i moniato del Rebost del Bisbe.

Al Maresme hi ha catalogades més de 700 espècies de bolets, i en aquesta edició de les Jornades hi participen 19 municipis. A més, es fan a tot el Maresme fins a 11 fires dedicades als bolets i a la tardor.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.