Sopars al Far durant l’estiu

Coincidint amb la seva estrena en el servei de restauració que s’ofereix al Far totes les nits de concerts del NEC, Concepte Artesà de la Cuina s’encarregarà també d’oferir sopars a la terrassa de la torre lluminosa de Calella durant tot l’estiu. Serà cada dissabte i fins el mes de setembre. Una proposta gastronòmica amb vistes privilegiades sobre el litoral calellenc, amb una carta de productes de quilòmetre zero i a uns preus que, segons Josep Maria Pons, estan a l’abast de totes les butxaques.

Per als sopars dels dissabtes, el Far obrirà portes a les 19.30h. S’hi podrà passar una vetllada gastronòmica amb música ambient, i rodejats d’unes magnífiques vistes sobre el mar i la ciutat de Calella. Concepte Artesà de la Cuina va estrenar servei la setmana passada i repetirà fins a principis de setembre. Ofereix un menú de plats diferent a la carta que tenen per les nits de concerts del NEC. Tot són productes de proximitat i de qualitat. Per exemple, truita de carbassó amb ceba caramel·litzada, alls tendres i botifarra negra; anxoves de Can Nassari amb pa amb tomàquet; gambetes i escamarlans saltejats amb all i julivert; o cap de llom a la planxa acompanyat de pebrots del piquillo i patates fregides. També hi haurà postres del dia.

El Far estarà obert al públic i proposem que la gent vingui a sopar. Serà tots els dissabtes i fins el primer cap de setmana de setembre, després no sabem si ho podrem allargar, tot i que ens agradaria que sí. Què s’hi podrà menjar? Amb vistes sobre la mar Mediterrània, unes sardines a la brasa, gambetes i escamarlans saltejats o calamars a la planxa. Volem fer èmfasi en el producte que ens envolta i sembla que la proposta està agradant.

Josep Maria Pons, el cuiner de Concepte Artesà de la Cuina, subratlla que s’ha preparat una oferta gastronòmica que estigui a l’abast de tothom, a preus per la gent de Calella, sense perdre el nord.

Treballem amb preus populars que van dels 8 als 20 euros perquè no és el mateix menjar-te unes sardines a la brasa que unes gambes. Qui es vulgui gastar 10 euros, podrà demanar un plat de sardines i una cervesa fresca; sinó un bon pernil i unes gambes.

La cuina per als sopars al Far estarà oberta de 19.30h a 22.30h. Per una qüestió de logística, demanen que qui vulgui pujar a sopar faci una reserva prèvia al telèfon 699 108 844.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.