Raül Balam dirigirà la cuina del restaurant del Sant Jordi Boutique Hotel de Calella
El xef santpolenc Raül Balam portarà els fogons d’El Drac del Sant Jordi Boutique Hotel. L’acord s’ha fet públic en les últimes hores i farà que el restaurant de l’hotel de 5 estrelles faci un salt important en la seva oferta gastronòmica basada en el producte de temporada i de proximitat.
Núria Corrales, del Sant Jordi Boutique Hotel, ha celebrat l’acord al que han arribat amb Raül Balam, amb qui comparteixen la il·lusió per aquest nou projecte gastronòmic que obrirà el 12 d’abril a Calella.
Estem molt contents de poder confirmar aquest projecte perquè fa temps que hi anem al darrera. Estem molt il·lusionats tant el Raül Balam com la seva mà dreta, Murillo Rodríguez, que és molt important en aquest projecte; i nosaltres, per aquest principi gastronòmic per a la ciutat de Calella.
Balam compaginarà la direcció de la cuina d’El Drac amb la del Moments de l’Hotel Mandarin, a Barcelona, on porta els fogons amb la seva mare, la prestigiosa Carme Ruscalleda.