El CFP Francesc Grau i Viader festeja el Nadal amb una mostra de rebosteria d’arreu del món

El Centre de Formació Permanent Francesc Grau i Viader ha celebrat el Nadal amb una festa multicultural en la que cada un dels seus alumnes ha portat un plat dolç típic del seu país d’origen.

Amina El Merabet, una de les estudiants de català, ha explicat el dolç típic del Marroc que ha compartit amb els seus companys i companyes.

“Dolços del Marroc. Està fet d’ametlla, farina, mel, una mena de farina saltejada amb ametlla, fruits secs i canyella”

Sirjan Kaur, una altra de les alumnes, porta 6 mesos a Catalunya. Ella ha portat un plat típic d’Índia, el país on va néixer.

“He portat un plat d’Índia que està fet de farina, sucre, aigua. Primer es barreja l’aigua i la farina, es fan de forma rodona, es bull en oli, es fregeix i dos o tres hores després es posa amb aigua i mel i es menja”

Des de Rússia, Saglara Bosheva ha destacat l’èxit que tingut el pastís de poma que ha portat.

“Sóc de Rússia. He fet un pastís de poma que ha tingut molt d’èxit”

Sonia de Acuña, natural d’El Salvador, ha valorat el funcionament de les classes de català a les que assisteix.

“Funcionen molt bé. La professora que tenim és una persona excel·lent que ens integra a tots i ens inclou, ens ajuda, ens agrada l’ambient. Ens proposa molts mètodes per aprendre. Estem molt contents, fent esforços per seguir endavant”

Anabel Remón és la professora d’aquestes classes de català. Ens ha explicat com ha sorgit la idea de fer una festa de Nadal amb postres típics de països de tot el món i quins són els cursos que imparteixen al centre.

L’espai Mercat ha acollit la mostra de rebostería de diversos països d’arreu del món del centre Francesc Grau i Viader.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.