La revetlla de Sant Joan es vesteix de sucre amb les tradicionals coques de fruites, llardons i crema

Una base de pasta de full i brioix que permet, un cop enfornada, guarnir-la amb fruita o crema i una mica d’anís.

El gremi de Pasitssers de Barcelona confia en una certa recuperació econòmica que faci pujar el consum de coques artesanes més d’1%, arribant a tot catalunya a consumir durant la nit d’avui fins a 1,7 milions de coques. D’aquestes al voltant del 30% són artesanes i la resta industrials. Una coca requereix de 6 hores de feina, tot i que les coques artesanes tenen un temps de vida més curt també són d’una qualitat superior.

Les pastisseries de Calella avui al matí estaven plenes de clients que volien comprar les seves coques per passar la revetlla en família i amics avui al vespre.

RCTV ha passat per la Pastisseria L’Obrador de Calella i hem entrevistat a la seva propietària Glòria Casas

Els preus de les coques ronden dels 16 als 35 Euros. I si en sobra, sempre us la podeu menjar pel dia següent donant-li un toc al forn de casa.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.