Cinema d’animació infantil en català a l’Auditori

La Fritzi és una nena de 12 anys que cuida de l’Sputnik, el gosset de la seva millor amiga Sophie, mentre ella és de vacances amb la seva família a Hongria. Però passa l’estiu i arriba la tardor, i no ha tornat a casa. És el punt de partida de la pel·lícula d’animació infantil que es projectarà aquest diumenge 27 d’octubre a l’Auditori Josep-Maria Terricabras (18h) dins la programació del CineXic que impulsa Òmnium Cultural perquè les famílies puguin gaudir de l’experiència d’anar al cinema. “Fritzi, un conte revolucionari” està ambientada a l’Alemanya de finals dels anys 80, quan estava a punt de produir-se la caiguda del mur de Berlín que va simbolitzar la fi de la Guerra Freda.

Quan la Sophie no torna a casa després de l’estiu i l’Sputnik continua amb la Fritzi, decideixen iniciar una aventura per trobar-la. Les seves passes els portaran a descobrir les manifestacions que es repeteixen a Lepizig i a entendre què està passant al seu país.

Fritzi, un conte revolucionari és una pel·lícula emocionant, impregnada de l’atmosfera de l’època i històricament acurada, que retrata la caiguda del mur de Berlín des de la perspectiva d’una nena.

La projecció serà aquest diumenge 27 d’octubre a la tarda, a l’Auditori Josep-Maria Terricabras (18h). Només heu de reservar l’entrada, que és gratuïta, a la web del CineXic, fins a un màxim 5. És una iniciativa d’Òmnium Cultural per impulsar el cinema infantil en català a les sales del país. La pel·lícula està recomanada per a infants a partir de 7 anys.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.