L’univers Star Wars envairà Calella del 2 al 9 de novembre

La novena edició del Calella Film Festival estarà dedicat a una de les millors sagues de la història del cinema. Els personatges d’Star Wars participaran a la desfilada d’inauguració del certamen, el 2 de novembre. El comitè organitzador ha seleccionat una vintena de títols perquè competeixin a les seccions oficials Low Budget i Creative Rosebud. Les projeccions es faran a la Sala Mozart.

El Calella Film Festival ha presentat l’espot promocional d’una edició molt especial, en què s’homenatjarà a l’univers futurista ideat per George Lucas. La saga d’Star Wars, creada l’any 1977, està formada per tres trilogies de pel·lícules que, a partir de l’original, expliquen l’abans i el després de la lluita entre els cavallers Jedi i l’exèrit dels sith.

Els fans de La guerra de les galèxies estan convocats a la desfilada d’inauguració del Calella Film Festival, la tarda del dissabte 2 de novembre, en què hi participaran els membres de l’associació Star Wars Catalunya.

A partir d’això, l’activitat se centrarà en les projeccions de les pel·lícules seleccionades per competir a les dues seccions oficials: Low Budget, per a produccions de baix cost; i Creative Rosebud. Tal com explica Albert Guinart, director del festival, durant l’acte de presentació d’ahir a l’Auditori Josep-Maria Terricabras.

La Mozart és la sala de projecció oficial del festival, que enguany arriba a la novena edició, i que entregarà els tradicionals premis a la millor pel·lícula de les dues seccions oficials, i els de les categories individuals. Aquestes són les pel·lícules que es projectaran:

🍿 SECCIÓ OFICIAL LOW BUDGET:

Vincent, d’Alan King (2024)
Mai parlarem de nosaltres, de Raimon Valls (2023)
Piezas, de Pilar Ordóñez (2023)
SinÉl, d’Emilio Martínez-Borso Legerén (2024)
Gallo rojo, d’Enrique García-Vázquez (2024)
Pies en la arena, de Gustavo Ramos Perales (2023)
Reflejos en una habitación, de Ceres Machado (2023)
The King of Spades, de Matthew Fearney (2024)
The House that Stood, d’Antonella Spirito (2023)

🍿 SECCIÓ OFICIAL CREATIVE ROSEBUD:

Daaaaaalí, de Quentin Dupieux (2024)
La casa, d’Álex Montoya (2024)
Lo carga el diablo, de Guillermo Polo (2024)
My Carpathian Grandpa, de Zaza Buadze (2024)
Simple como Sylvain, de Monia Chokri (2024)
Un sol radiant, de Mònica Cambra i Ariadna Fortuny (2024)
Una mujer italiana, de Alejandro Monteverde (2024)

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.