Els nois del CB Calella continuen invictes i el CF Calella guanya el derbi a Sant Pol

El CF Calella, després de tres empats i una derrota, ha guanyat el primer partit de lliga. Els nois del CB Calella són líders invictes després de guanyar els cinc partits que han disputat. Els nois del Club Tennis Taula Calella Termotur han aconseguit la primera victòria de la temporada. Les noies del CB Calella han perdut de nou i després de 5 jornades, encara no han guanyat cap partit.

El CF Calella ha aconseguit una victòria molt importantper 1-2 al camp del Sant Pol. Els de Victor Barragan han remuntat un 1-0, resultat amb el que s’havia arribat a la mitja part. Aquest triomf trenca una mala ratxa i ha de servir de punt d’inflexió per anar cap amunt.

Els nois del CB Calella segueixen invictes i han aconseguit la cinquena victòria seguida per 65-78 a la pista del Sant Andreu de Natzaret. Els nostres ja estan pensant en el proper partit que es jugarà a Calella contra el Sant Celoni, l’altre equip que no ha perdut cap partit.

Els nois del Club Tennis Taula Calella Termotur ha aconseguit la primera victòria de la temperada per 2-4 a la pista del Tona. Partit on els nostres han hagut de patir molt per guanyar. La nota positiva ha estat el retorn d’Adrià Mallorquí.

Les noies del CB Calella no aixequen cap i han tornat a perdre. Les calellenques no han guanyat encara cap partit. Aquest cap de setmana han perdut 53-43 a la pista del Quart.

Aquest cap de setmana, a Tordera, s’ha jugat la primera  Jornada del  Circuit Individual de Bitlles Catalanes. La tiradora de Calella Marxa, Carme Mares ha fet 90 punts i 9 Bitlles en una partida, aquesta és la màxima puntuació  que es pot fer.

Aquest dilluns a partir de les 20:00h. LA BANQUETA analitzarem tots aquests resultats i sentirem les veus dels seus protagonistes.

📸 @orgullverditaronge_oficial

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.