El circ s’instal·la al Pati de l’Ós amb “Toca Toc”

Espectacle de circ, de tall intimista i amb tocs d’humor, és la proposta del cicle cultural Escena Calella per aquest cap de setmana. La peculiar carpa de la Cia Pakipaya s’ha instal·lat al Pati de l’Ós per a les funcions que es faran aquest dissabte 19 i diumenge 20 d’octubre a la tarda, amb l’entrada general a la venda en línia i al preu de 10 euros. Hi ha descomptes per a les persones que s’hagin inscrit al club.

No és espectacle infantil, sinó una proposta que mescla de forma explosiva teatre, circ i humor, amb una història de fons impregnada de fragilitat. “Toca toc”, de la Cia Pakipaya s’ha instal·lat al Pati de l’Ós per a les dues funcions que es faran aquest cap de setmana, dissabte i diumenge, dins la programació de l’Escena Calella.

Noemi Díaz i Adrià Mascarell interpreten una parella que obre la porta a la seva intimitat i submergeix el públic, que té ben a prop, en un moviment de pujades i baixades amb ritmes de grans moments del cinema i famosos èxits musicals.

La peculiar carpa de color groc de la companyia teatral crida l’atenció a l’emblemàtic Pati de l’Ós de Calella. S’obrirà perquè hi entri el públic aquest dissabte a les 19h i diumenge a les 18h, amb entrades a la venda al portal entrapolis.com. La genèrica costa 10 euros i l’infantil per a menors de 12 anys, 6 euros. Hi ha descomptes per a les persones que s’hagin inscrit al Club Escena Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.