Grima (Junts): “No volem vendre fum”

“És una nova etapa”. El portaveu del grup municipal de Junts Calella ha obert la temporada d’entrevistes polítiques a Ràdio Calella TV reiterant el compromís del govern a treballar amb il·lusió i esforç per tirar endavant projectes realistes i factibles. Josep Grima afirma que és la fórmula per aproximar l’acció política a la ciutadania. Ha parlat de l’aposta per significar Calella com a ciutat cultural i d’esdeveniments o de la transformació de la Plaça Jaume Marxuac en un refugi climàtic a l’aire lliure, que està en marxa. També s’ha referit a la tramitació del projecte d’aparcament de Can Saleta: “Nosaltres hem complert, ara li toca a la Generalitat”.

Josep Grima ha reiterat el compromís del govern municipal a treballar amb il·lusió, esforç i compromís per tirar endavant projectes realistes i factibles que serveixin per aproximar l’acció política a la ciutadania.

No volem vendre fum i fer coses que la ciutadania no s’acabi creient. El govern estem agafant un rumb polític de proximitat.

En una entrevista a Ràdio Calella TV, el portaveu de Junts a l’Ajuntament de Calella, que és el responsable de les àrees de Cultura i Fires, ha destacat l’aposta per organitzar esdeveniments potents que ajudin a consolidar i projectar la ciutat. També ha fet èmfasi en iniciatives que estan en marxa, com la remodelació de la Plaça Jaume Marxuac per convertir-la en un refugi climàtic a l’aire lliure. Els treballs van començar en ple estiu i – segons ha recalcat Grima – perquè calia enllestir l’obra a finals d’any per certificar la subvenció que hi ha concedit la Diputació de Barcelona.

I ha subratllat la importància d’haver tret a concurs la construcció de l’aparcament de Can Saleta, amb un cost estimat de 7,52 milions d’euros a càrrec de Gestvia, tal com va avançar Ràdio Calella TV. Des de Junts s’envia un missatge al Departament de Salut de la Generalitat: “Nosaltres hem complert”. Això és en relació a la futura ampliació de l’hospital Sant Jaume, que ha retardat la previsió d’entrada en funcionament a l’any 2030.

No deixarem de picar pedra ni un sol instant perquè l’ampliació de l’hospital tiri endavant, perquè la gent se’l mereix. Portem molts anys esperant-la i nosaltres ja hem complert, ara li toca a la Generalitat.

Calella acollirà el congrés extraordinari de Junts el cap de setmana del 25 al 27 d’octubre

Junts definirà el futur polític del partit a Calella en un congrés extraordinari que s’ha convocat de forma avançada per al cap de setmana del 25 al 27 d’octubre.

El portaveu municipal ha posat en valor la importància del treball i l’estratègia que s’acordi en el marc de la trobada congressual tenint en compte que són el primer partit independentista de Catalunya.

Com enfoquem la Catalunya del present i del futur, amb l’aprenentatge del passat. L’encarem fidels als nostres ideals i el motiu pel qual va néixer Junts: ser una eina perquè s’esdevingui la independència de CAT.

Durant el congrés s’escolliran els nous càrrecs de la direcció nacional. La trobada s’obre també a persones independents, no afiliades i “de rellevància” a escala nacional, territorial o sectorial.

En l’entrevista al programa de Ràdio Calella TV, Grima no ha descartat la possible presència de l’expresident Carles Puigdemont.

Podeu recuperar íntegrament l’entrevista a continuació:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.