Calella vol sumar suports a l’IRONMAN

Més suport i reconeixement per part de les administracions catalana i espanyola és el que reivindica l’alcalde Marc Buch de cara a les futures edicions de l’IRONMAN Calella-Barcelona, que acaba de complir 10 anys al territori, havent aconseguit un rècord de participació de gairebé 3.000 esportistes. En declaracions a Ràdio Calella TV, Buch constata l’impacte positiu de l’esdeveniment a nivell turístic i econòmic, a l’espera de tenir a mans els resultats de l’estudi per posar-hi dades concretes.

Calella vol la col·laboració de Generalitat i Estat en l’impuls i projecció de l’IRONMAN Calella-Barcelona, el triatló internacional que acaba de reunir gairebé 3.000 atletes en la desena edició del passat 6 d’octubre. L’alcalde Marc Buch ho ha dit en declaracions a Ràdio Calella TV, recalcant que no només es tracta d’una reivindicació en termes econòmics.

Volem que la prova no només estigui aixoplugada per l’Ajuntament de Calella sinó que també s’hi impliquin la Generalitat i el govern d’Espanya.

A l’espera de tenir a mans els resultats de l’estudi d’impacte de l’esdeveniment esportiu, Buch constata que Calella n’obté rèdits econòmics i també a nivell de promoció i imatge de la destinació turística, que aposta per consolidar-se com a territori esportiu i de triatló.

Què valdria una campanya publicitària com la que vam fer el divendres a la tarda a la Plaça de l’Ajuntament, plena de persones i amb banderes de 90 països, on Calella arribés a tota aquesta gent? L’estudi ens donarà dades que podrem valorar però també s’ha de tenir en compte aquesta part més intangible.

La consellera d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Núria Parlón, va visitar el centre de coordinació policial de la prova, i va veure’n en desenvolupament; on va coincidir amb el president del Consejo Superior de Deportes, José Manuel Rodríguez Uribes, que també va presenciar com els atletes feien el relleu a la zona del Camp de Mar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.