Laroussi defensa el dispositiu de seguretat per Barraques

Imatge d'arxiu

El tinent d’Alcaldia de Seguretat ha respost als dubtes d’Estimem Calella sobre el dispositiu de seguretat desplegat per Barraques de Festa Major. Soufian Laroussi va donar detalls dels efectius policials, de seguretat privada i d’emergències presents a la zona de l’envelat durant les tres nits de concerts i va negar que s’hagués produït cap agressió fora de la carpa, com sí va apuntar Enric Gómez per informacions que ell mateix havia rebut. Oficialment, només un “intent de baralla” entre dues noies davant el qual hi van intervenir Policia Local i els Mossos d’Esquadra, en concret, les unitats ARRO.

“El dispositiu de seguretat per Barraques de Festa Major de La Minerva va ser prou ampli i important per garantir la seguretat dels assistents”. Soufian Laroussi, tinent d’Alcaldia de Seguretat, responia al líder d’Estimem Calella, Enric Gómez, que en el ple va instar-lo a donar detalls de l’operatiu – tal com havia fet dies enrere a través de Ràdio Calella TV – perquè li havien arribat informacions sobre diversos incidents l’exterior de l’envelat: l’agressió a una dona i una baralla, la nit de dissabte.

Fonts municipals van aclarir immediatament que només s’havia produït un intent de baralla, i en aquesta línia es va pronunciar el responsable de Seguretat.

Vostè pot tenir una informació, però jo li explico la oficial. Hi va haver un intent de baralla entre dues noies, anaven amb les seves respectives colles. En el mateix moment que els agents de la Policia Local ho van detectar hi van intervenir, val a dir que primer ho van fer les unitats ARRO dels Mossos d’Esquadra i per separar a les parts. Va quedar en això.

Segons va detallar Laroussi, a la zona de Barraques hi va haver presència permanent de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra, amb entre quatre i sis patrulles en funció del dia i l’hora; a més d’unitats ARRO dels Mossos d’Esquadra les nits de divendres i dissabte. Per les tasques de control d’accés a l’envelat i seguretat interior, l’Ajuntament va contractar una empresa de seguretat privada, que també va ocupar-se de la vigilància del pas a nivell, “per tenir més agents al carrer”.

Va afegir que la Creu Roja també va formar part del dispositiu, amb un ambulància i una carpa informativa; a més de l’habitual punt lila de prevenció de les violències sexuals i del servei Rula, d’informació i atenció sobre drogues.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.