Inspecció policial en establiments de la zona turística

Un establiment denunciat per tinença de substàncies prohibides i una persona per tràfic de drogues és el resultat del dispositiu dut a terme conjuntament Mossos d’Esquadra i Policia Local a la zona turística de Calella. S’havia organitzat per detectar possibles infraccions de la llei de protecció de la seguretat ciutadana. Els agents van entrar en un supermercat del carrer de Mar i en un bar de la carretera N-II que hi ha a tocar de la Riera Capaspre. L’Ajuntament n’ha donat compte a través de les xarxes socials.

Mossos d’Esquadra i Policia Local de Calella van realitzar dijous passat al vespre una inspecció en dos establiments de la zona turística, un supermercat i un bar, per detectar possibles infraccions de la llei de protecció de la seguretat ciutadana. Fonts policials expliquen a RCTV que s’ha denunciat un dels locals per tinença de substàncies prohibides.

També es va fer una detenció, però que no té res a veure amb el dispositiu. El cas és que els agents que hi participaven van veure, en una zona propera, que  i va quedar arrestada com a presumpte autora d’un delicte contra la salut pública.

L’Ajuntament de Calella ha donat a conèixer l’operatiu a través d’una publicació a xarxes:

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.