Baralla entre els operaris del Camp Nou que s’allotgen a Calella

Batussa amb cops de pal al cap entre una vintena d’operaris que estan treballant en l’ampliació de l’Spotify Camp Nou i que s’allotgen a Calella. Segons ha avançat a la xarxa social X la periodista Anna Punsí, cap a les 14.30h 20 operaris s’haurien vist implicats en una baralla mentre treballaven. Els Mossos d’Esquadra s’han encarregat d’identificar-los, mentre que el supervisor de les obres ja els hauria acomiadat a tots. Hi hauria sis persones ferides lleus.

Segons avança la periodista, la discussió hauria estat entre treballadors albanesos i romanesos i s’hauria originat cap a quarts de tres del migdia. Els Mossos s’han encarregat d’identificar-los i el supervisor de les obres els hauria acomiadat.

 

Els operaris són treballadors d’una empresa de seguretat subcontractada per la constructora turca Limak que està fent les obres de reforma de l’Spotify Camp Nou i s’allotgen a Calella.

Recordem que al mes d’abril, veïns de Calella van queixar-se per l’actitud incívica que tenen molts d’aquests operaris que s’allotgen al municipi. Fins i tot, aquests comportaments van portar a l’alcalde Marc Buch a contactar personalment amb un membre de la junta directiva del FC Barcelona per demanar que intercedissin.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.