S’aparca la idea d’obrir un bar al costat del pavelló

Interès per saber què passa amb la proposta d’obrir un bar al costat del pavelló que pugui donar servei a totes les persones que vagin al Parc Dalmau. Ho van preguntar ahir a l’alcalde durant el directe que fa a través de la plataforma a IG després de cada sessió plenària, i la resposta va ser que la idea ha quedat momentàniament aparcada. Marc Buch va recordar que s’han fet dues temptatives que no han tingut acceptació, havent millorat les condicions de l’oferta inicial.

El govern municipal es tornarà a plantejar més endavant si torna a treure a concurs el bar del pavelló, com s’ha anomenat la proposta de muntar una caseta des d’on es presti el servei als usuaris de la instal·lació esportiva però també a tota la gent que entri al Parc Dalmau. L’alcalde Marc Buch ho explicava ahir en connexió en directe a través de les xarxes socials.


La primera convocatòria va ser a principis del 2024, per un termini de 4 anys i mitjançant la instal·lació d’un mòdul prefabricat al costat de la instal·lació esportiva. El concurs va quedar desert i es va refer l’oferta, ampliant el termini de concessió fins als 10 anys i permetent una caseta més àmplia. Es demanava un cànon anual de 1.000 euros.

L’antiga comissaria de la Policia Local, en venda

El preu de sortida de la subhasta de l’antiga comissaria de la Policia Local, que l’Ajuntament ha posat a la venda, és de 210.000 euros. A partir d’aquí, les persones o empreses interessades poden presentar ofertes a l’alça per fer-se amb la propietat d’aquest immoble, situat a la part alta del carrer San Joan, que ocupa una parcel·la de 273 metres quadrats. En cas d’empat, es resoldria en funció de l’ordre d’entrada de les propostes. El termini acaba el 25 d’octubre.

Tal com el govern va anunciar durant la negociació i aprovació del pressupost municipal del 2024, la idea és obtenir ingressos que permetin desenvolupar projectes de futur.

Entre els projectes estrella del mandat municipal, la creació d’un centre cívic a l’actual edifici del mercat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.