Bolets, botifarra i mongetes per donar la benvinguda a la tardor a Pequín

Gent de Barri de Pequín ha preparat 300 botifarres i 30 quilos de mongetes per coure aquest diumenge. Amb l’octubre arriba la tradicional Festa del Bolet a la plaça del Bunyol, que comptarà amb la usual participació del pubillatge i dels geganters i que, enguany, afegeix una batucada de la secció infantil dels Udols de Foc. Els tiquets, amb preu de 12 euros pels socis pequinaires i 13 pels que no, també es podran comprar al mateix moment.

És una de les primeres festes amb què es va animar Gent de Barri de Pequín: la Festa del Bolet arriba a la 34a edició aquest diumenge. Des de l’entitat, Jaume Torrent ha dotat detalls de la jornada al programa ONA MARESME. Els pequinaires tenen previst coure unes 300 botifarres i uns 30 quilos de mongetes en cru per a una jornada que celebra la tardor. L’any passat van reunir a unes 250 persones i, aquest, són optimistes d’arribar als 300 tiquets.

Amb anys d’experiència a l’esquena, Torrent també fa notar un fet que cada cop els sorprèn més el temps: fa anys que celebren la Festa del Bolet en màniga curta, però aquest setembre sembla que ha refrescat i podran tornar a l’ambient de tardor.

Amb una batucada a càrrec de la colla infantil dels Udols de Foc, presència del flamant pubillatge i els geganters, l’activitat començarà a partir de les 12 del migdia.

Els tiquets tenen un preu de 13 euros pels no socis de Gent de Barri de Pequín, i 12 pels que sí que ho són. Els qui vulguin beneficiar-se del preu de membre de l’entitat poden adquirir-los cada dia, de dilluns a divendres entre les 19 i les 21 h a Ca la Mercè (c/ Colom número 49). Els no socis la poden comprar a Can Xena, al Frankfurt La Riera el mateix diumenge al migdia a la plaça del Bunyol.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.