Joventut Artística prorroga “Estranys Hàbits”

El boca-orella ha funcionat com mai amb la comèdia d’embolics “Estranys hàbits” que Joventut Artística ha portat a l’Orfeó des de mitjans de setembre i per això s’ha decidit a prorrogar l’obra amb una última funció, aquest diumenge 13 d’octubre, a les 18.30h. Les entrades ja estan a la venda.

Estranys hàbits narra les desventures d’un home divorciat que espera amb ansietat la cita romàntica que tindrà amb una atractiva jove intel·lectual, a qui vol causar la millor impressió. Però, lluny de desenvolupar-se tot tal com havia previst, el seu pis de solter es veu inesperadament envaït per una sèrie de “visites” imprevistes.

Salvador Escamilla, Esmeralda Villa, Josep Soteras, Ruth Ortega, Geni Marré, Jaume Mas i Míriam Marré protagonitzen aquesta comèdia produïda per Joventut Artística i dirigida per Assumpció Ortet que ha omplert l’Orfeó els caps de setmana de setembre i octubre, i que ara s’ha anunciat que es prorrogarà amb una última funció. Serà aquest diumenge 13 d’octubre, a les 18.30h, i les entrades ja estan a la venda al portal joventutartistica.com.

El preu és de 10 euros per a socis i sòcies, i de 15 euros per a les persones que no ho són. També a taquilla del teatre, 45 minuts abans de la representació.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.