Quin lloc ocupa Calella en el rànquing de les poblacions més riques de Catalunya?

L’Agència Tributària espanyola ha establert el rànquing de poblacions més riques al conjunt de l’Estat espanyol a partir de les dades de les declaracions de l’IRPF del 2022. D’això se n’extreu la taula catalana, on Calella ocupa una posició de la part baixa, amb uns ingressos bruts anuals de 29.000 euros de mitjana.

Cinc poblacions del Maresme figuren en el top 10 de les més riques de Catalunya segons el rànquing establert per l’Agència Tributària espanyola corresponent al 2022. Són Cabrils, en segona posició per darrera de Sant Just Desvern; Alella, en cinquè lloc; Sant Vicenç de Montalt, sisè; Tiana, vuitè; i Cabrera de Mar, novè. Les seves rendes brutes mitjanes oscil·len entre els 66.571 euros als 54.911 euros.

A Calella, la xifra d’ingressos bruts anuals dels veïns i veïnes és de 29.000 euros de mitjana. La ciutat ocupa el lloc número 327 d’una taula integrada per 470 municipis de més de 10.000 habitants. L’encapçala Sant Just Desvern, amb 67.169 euros.

La renda per càpita que s’ha utilitzat per l’elaboració d’aquesta taula és un dels indicadors econòmics més representatius per determinar la riquesa i qualitat de vida de les persones.

Al conjunt de l’Estat espanyol, la llista l’encapçala Pozuelo de Alarcón (Madrid) amb 85.323 euros. Per aquest ordre, la completen Valldemossa (Illes Balears), Boadilla del Monte (Madrid), Sant Just Desvern (Barcelona), Cabrils (Barcelona), Matadepera (Barcelona), Sant Cugat del Vallès (Barcelona), Venturada (Madrid), Rocafort (València) i Alcobendas (Madrid).

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.