Renova’t la biblioteca de casa amb la fira de llibres de segona mà

Imatge d'arxiiu

Càritas Calella muntarà parades a la Plaça de l’Església per la fira de llibres de segona mà, que enguany arriba a l’edició número 16. És una de les activitats que organitzen durant l’any per recaptar diners per al finançament del seu projecte social a la ciutat. Hi trobareu de tot: contes infantils o de receptes de cuina, novel·les o assajos. Excepte diccionaris i enciclopèdies, o llibres de text; perquè no tenen sortida. La cita és per aquest dissabte 5 d’octubre, amb funcionament de les 10 a les 20h. Per cert, que coincideix amb la Botiga al Carrer de Calella Centre Comercial, i l’entitat també hi participarà amb les peces del rober.

Oportunitat per renovar-se la biblioteca de casa amb la fira de llibres de segona mà que organitza Càritas Calella per aquest dissabte 5 d’octubre a la Plaça de l’Església, que funcionarà de deu del matí a vuit del vespre. Hi haurà una oferta variada de literatura, tal com ha explicat Margarita Valls, de Càritas Calella:

Hi haurà novel·la històrica, de ciència ficció o humor, llibres infantils i de cuina; però també trencaclosques i jocs de taula. És tot el que podreu trobar a la Fira del llibre de Segona Mà.

Són els volums que la gent els porta a la seu del carrer Església i que també es poden comprar durant l’any a preus molt econòmics, d’entre 1 i 5 euros. L’únic que no accepten són diccionaris o les enciclopèdies, i tampoc llibres de text que es fan servir a les escoles, bàsicament perquè no tenen sortida i els ocupa molt espai.

A banda de la fira, Càritas Calella també se sumarà a la jornada de Botiga al Carrer – que coincideix amb dissabte – traient les peces del seu rober social. Tot té una finalitat benèfica.

Aprofitarem per treure roba de la botiga de segona mà, també a preus molt econòmics. Amb tots els diners, Càritas col·labora amb el menjador social, amb el transport per recollir el que dona el Banc dels Aliments, a més de col·laborar amb la Fundació Hàbitat Solidari i oferir el servei legal en temes d’estrangeria.

La seu de Càritas Calella està al número 51 del carrer Església, amb atenció al públic de dilluns a divendres, de 10 a 13h. L’entitat presta serveis d’acollida lingüística i cultural, acompanyament integral i per a persones grans, d’aliments i de rober social, a més d’assessorament jurídic a la persona immigrant.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.