Neix el Club Escena Calella per unir als amants de la cultura amb promocions

La nova temporada teatral porta descomptes de fins al 15% si s’és membre del Club Escena Calella. És una de les novetats que ha presentat l’Ajuntament, a la vegada que també ha fet pública la programació fins a desembre. La conformen una vintena d’espectacles musicals, teatreals i de circ, que estrena ubicació al Parc Dalmau amb una carpa durant dos dies aquest octubre.

El Club Escena Calella és un carnet que oferirà el 15% de descompte a tots els espectacles organitzats per l’Ajuntament en el marc de la nova temporada cultural. La promoció se suma al Passaport Cultural i a les promocions puntuals amb la intenció d’unir a tots els amants de la cultura de la ciutat, segons exposa el tinent d’alcaldia responsable cultural, Josep Grima.

Les inscripcions al Club Escena Calella es podran fer presencialment a la taquilla de la Sala Mozart els dies de funció i s’habilitarà un correu electrònic per fer-ne la gestió i pactar l’hora de recollida física de la targeta.

Àngels Gonyalons, amb “Llegat” i Josep Maria Flotats i Pep Planas amb “Voltaire/ Rosseau. La disputa” són alguns dels actors destacats que passaran per l’escenari de la Mozart en la nova temporada, que s’allargarà fins a finals d’any. S’han programat 19 espectacles de teatre, música i dansa que inclouen les funcions d’Aladdin de l’ATSOC, el Concertàs de Nadal sardanista i el Conte de Nadal de l’Aula de Música Can Llobet, entre d’altres entitats com l’Associació Cor i Orquestra Simfònica Ciutat de Calella i el Centre de Dansa La Fàbrica.

Hi haurà teatre inclusiu amb els músics de Bremen i una carpa de circ al Parc Dalmau. “Toca Toc” s’instal·larà al pati de l’Ós el 19 i 21 d’octubre per oferir un espectacle familiar durant dos dies seguits. És la primera vegada que s’utilitza aquest espai dins de la programació cultural, que també inclou La Fàbrica i l’Orfeó Calellenc, a més de la Sala Mozart.

Tot plegat, una programació “de nivell” que l’alcalde Marc Buch i Grima han assegurat que es mantindrà de cara a la temporada següent.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.