Ple Ordinari 3-10-2024


Sessió ordinària del Ple Municipal de l’Ajuntament de Calella. Emissió en directe des del saló de sessions de la Casa Consistorial.

ORDRE DEL DIA

1.- Aprovació, si s’escau, de l’esborrany de l’acta número 6 del Ple ordinari del dia 25 de juliol de 2024.

2.- Despatx oficial.

3.- Donar compte de les resolucions emeses del 20 de juliol al 27 de setembre de 2024 (resolució 2024/1621 a resolució 2024/1973).

4.- Dictamen per donar suport al Correllengua 2024.

5.- Dictamen per deixar sense efecte la dedicació exclusiva del quart tinent d’alcalde.

6.- Dictamen per a l’aprovació de la declaració de compatibilitat de personal de l’Ajuntament de Calella.

7.- Dictamen per aprovar el compte general de la Corporació corresponent a l’exercici 2023.

8.- Dictamen per aprovar l’expedient de contractació de la licitació del servei de neteja de les dependències municipals de l’Ajuntament de Calella.

9.- Dictamen per a l’aprovació provisional de la modificació puntual POUM núm. 13: articles 32, 33, 34, 111 i Disposició Transitòria Segona.

10.- Dictamen d’autorització per a l’ús compartit d’una franja de terreny de la finca de propietat municipal registral núm. 21388 a Gestvia, SL per a l’execució d’una sortida d’evacuació de l’aparcament de Can Saleta.

11.- Moció presentada pels grups municipals d’ERC i Calella En Comú Podem per la regulació de l’espai del Far de Calella per a cerimònies de comiat civils.

12.- Moció presentada per tots els grups municipals per a la demanda de la construcció de la nova escola d’educació especial l’Horitzó.

13.- Moció presentada pel grup municipal d’ERC per la reordenació de les parades de taxi a l’estació de tren.

14.- Proposta del grup municipal de Calella En Comú Podem de resolució en relació a la conveniència de desplegar els treballs orientats a la redacció del nou pla d’ordenació urbanística municipal de Calella.

15.- Moció presentada pel grup municipal de Junts Calella – Compromís Municipal de suport als canvis legislatius per combatre la multireincidència delictiva.

16.- Moció presentada pels grups municipals d’ERC, Estimem Calella i Calella En Comú Podem per a la protecció de corbs marins emplomallats.

PRECS I PREGUNTES


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.