Nova edició de la Botiga al Carrer per tancar la temporada d’estiu

Un taller infantil i diverses actuacions de música en viu dinamitzaran una nova edició de la Botiga al Carrer, aquest dissabte 5 d’octubre. Ho organitza Calella Centre Comercial i hi participen els establiments associats, que munten parades i treuen productes amb ofertes especials.

Aquest dissabte, tria i remena entre les parades que les botigues trauran als carrers de l’eix comercial. Tot a punt per a una nova edició de la Botiga al Carrer que organitza Calella Centre Comercial per tancar la temporada d’estiu. Una oportunitat per trobar productes amb ofertes especials i tot plegat amenitzat amb activitats infantils i música en viu per acompanyar les compres.

Toni Llamas
, president de l’associació de comerciants, parla d’una jornada atractiva per als clients i que alhora pretén reforçar la capitalitat comercial de Calella aquí a la comarca.

Al matí de la Botiga al Carrer es farà un taller infantil al carrer Església amb Cervantes, de participació gratuïta. Durant la tarda hi haurà música en viu en diversos punts del carrer Església i Sant Joan amb les actuacions de Núria Grima, Laia Amezcua, Txell Lasheras i Ruby Adams.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.