Agenda Esportiva. Cap de setmana de la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme

Aquest diumenge a 8:30h del matí es donarà el tret de sortida d’una nova edició de la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme.
Aquesta prova comença a Poblenou i passa per Pineda, Santa Susana i Malgrat i torna per acabar a Calella, al Carrer Església entre Balmes i Cervantes. El primers classificats arribaran al voltant de les 9:40h.

Segona jornada de lliga tant pels nois com per les noies del Club Bàsquet Calella. Els nois jugaran aquest dissabte a partir de 17:30 al pavelló municipal d’esports, el derbi contra el malgrat. Els de Quim Serra volen aconseguir la segona victòria de la temporada.

Les noies, per la seva banda, jugaran també a Calella. En aquest cas contra el  Granollers, el partit començarà a les 19:15h. Les jugadores de Jordi Puig intentaran aconseguir la primera victòria a la lliga.

El CF Calella també disputarà el seu segon partit de lliga. Els calellencs  jugaran al Camp de la Muntanyeta aquest dissabte a partir de 19:00 h. Els de Víctor Barragán, després de l’empat en el seu primer partit de lliga, intentaran aconseguir la seva primera victòria.

La UEH Calella després de la victòria a la jornada inaugural de lliga, volen sumar un triomf més en el partit que el s’enfrontarà el Vilamajor. Aquest partit es disputarà a la pista del vallesans diumenge a partir de 18.30h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.