Laroussi veu la seva nova responsabilitat a la Diputació com una oportunitat per a Calella

Laroussi, amb la presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret, ahir en la sessió en què va prendre possessió del càrrec

L’endemà de prendre possessió del càrrec com a diputat provincial del PSC a la Diputació de Barcelona, Soufian Laroussi ha volgut tenir unes primeres paraules a Ràdio Calella TV per explicar a la ciutadania quines responsabilitats assumeix en aquesta nova etapa, que explica compatibilitzarà amb les que ostenta a l’Ajuntament de Calella, portant les carteres de Seguretat i Mobilitat, Habitatge i Nova Ciutadania. Laroussi afirma que Calella en sortirà guanyant, perquè ell seguirà entregat a millorar la vida dels veïns i veïnes sumant-hi ara els recursos de l’administració supramunicipal. Vol que la seva primera reunió oficial sigui amb l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Calella.

Soufian Laroussi és el nou diputat adjunt a l’àrea de Sostenibilitat social, Cicle de vida i Comunitat de la Diputació de Barcelona. Ahir va prendre possessió del càrrec en substitució del també socialista, Xavier Amor, que va renunciar-hi pel seu nomenament com a nou secretari de Governs locals i Relacions amb l’Aran del govern de Salvador Illa.

Laroussi assumirà directament els assumptes de la branca social i vol mantenir la seva primera reunió oficial amb els responsables de l’àrea de l’Ajuntament de Calella.

Aquesta àrea té la finalitat de construir uns municipis més sostenibles, socialment parlant. Ho veig com una oportunitat per a Calella de posar a disposició de la població tots els recursos tècnics i econòmics de la DIBA, recolzant a la resta de municipis de la comarca del Maresme i els 311 ajuntaments de la província.

El regidor i ara diputat adjunt de la Diputació de Barcelona exposa que compatibilitzarà les dues responsabilitats amb treball i entrega, amb l’objectiu de millorar la vida de les persones. Considera que Calella en sortirà guanyant, al marge que hagi decidit renunciar a la dedicació exclusiva com a membre del govern municipal de Junts i el PSC. Es formalitzarà en la sessió plenària que s’ha de convocar per dijous 3 d’octubre.

La dedicació exclusiva o parcial són formalismes. Es tracta del temps que un dedica a la ciutat i seguiré fent-ho igual, buscant encara més forats per treballar per Calella. En aquesta nova etapa, també ho faré des d’un altre àmbit.

Com us va avançar Ràdio Calella TV, Soufian Laroussi es mantindrà al capdavant de les carteres de Seguretat i Mobilitat, Habitatge i Nova Ciutadania del govern de l’Ajuntament de Calella. Tot i que no eren incompatibles, ha decidit renunciar a la seva dedicació exclusiva i al sou de 28.800 euros bruts anuals que percep per passar a tenir una dedicació parcial del 51% a la seva tasca com a diputat adjunt de la Diputació de Barcelona, amb una retribució de 3.247,86 euros mensuals.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.