Al Concurs de Castells, els Maduixots van a totes

Els Maduixots i altres 11 colles castelleres es donaran cita aquest diumenge a Torredembarra per a la XIX edició del Concurs de Castells, que començarà a les 10 del matí i es podrà seguir en directe per La Xarxa. És la diada més multitudinària de la temporada i enguany s’espera que la gamma alta de 7 en sigui la gran protagonista. Els de la camisa vermella volen revalidar i millorar l’actuació d’aquest cap de setmana a La Minerva de Calella i a Lloret de Mar, on han completat dues construccions de la gamma mitjana. Ompliran tres autocars de membres de la colla i seguidors per animar-los i ajudar-los a pujar ben amunt.

Tercera participació de la Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva al Concurs de Castells, que en aquesta edició tindrà lloc a la Plaça del Castell de Torredembarra. S’hi donaran cita les 12 formacions classificades entre els llocs 31 i 42 del Rànquing Estrella, el que significarà el debut dels Castellers de Sarrià i els Castellers de l’Esquerra de l’Eixample, de Barcelona.

Els Maduixots hi arriben després d’haver completat dues construccions de la gamma mitjana de 7: el 4d7 a la diada de Festa Major de la Minerva de Calella, i el 3d7 a Lloret de Mar.

El 5d7 a plaça, durant la Festa Major de la Minerva

Mercè Masferrer, cocap de Colla, avança a Ràdio Calella TV que tenen en ment pujar uns quants pisos més i provar el 7d7 que no fan des de la seva darrera participació en un concurs.

Els Maduixots no estaran sols. Estaran acompanyats d’unes 200 persones de diverses poblacions de l’Alt Maresme i la Selva Marítima, que es desplaçaran a Torredembarra per donar-los ànims i força per pujar ben amunt.

La retransmissió del Concurs de Castells es podrà seguir en directe a partir de les 10h, de forma gratuïta, a través d’algunes televisions locals i la seva plataforma online, La Xarxa+.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.