Joventut Artística convoca un càsting públic per reclutar nous Pastorets

Joventut Artística vol omplir l’escenari de l’Orfeó pels Pastorets. Busquen sobretot a infants, per aportar la màgia de Nadal al text original de Ramon Pàmies que arriba als 120 anys aquest 2024. El càsting serà aquest matí de diumenge 29 a l’Orfeó, per franges d’edat entre les 10 i les 13 h. Farà falta estudiar-se un text, ja disponible a la web joventutartistica.com.

Es busquen nous pastorets. Joventut Artística Calella (JAC) convoca un càsting per trobar nous actors que s’afegeixin en la representació teatral més nadalenca de totes. S’han proposat uns Pastorets multitudinaris, amb molta gent a l’escenari i, sobretot, infants que aportin la màgia de Nadal. Respon a la voluntat de retornar a l’essència de l’espectacle familiar, fet per i amb les famílies, segons ha explicat Laia Ferrer, membre de la JAC al nou matinal A L’FM I + de Ràdio Calella Televisió.

Després que en els darrers anys s’hagi innovat en l’espectacle dels Pastorets, l’any passat amb una versió musical propiciada per les obres a l’Orfeó, la JAC interpretarà la versió tradicional de Ramon Pàmies. Ho fan quan fa 120 anys que es representa l’Estel de Natzaret a Calella, una efemèride que els fa retornar al text original amb una revisió tècnica i escenogràfica, tal com han avançat Nil Pera i Laia Ferrer des de la JAC.

El càsting es farà per franges d’edat. Entre les 10 i les 11 del matí s’atendran als infants de 4 a 11 anys. Poden optar a ser figurants o bé a tenir un petit diàleg, per la qual cosa és convenient aprendre’s els textos disponibles a la pàgina web de la JAC. D’11 a 12 serà el torn dels adults i seguidament, fins al punt de la una del migdia s’atendran als joves entre 12 i 18 anys.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.