Estimem Calella demana una anàlisi sobre el dispositiu policial per Barraques

Les nits de Barraques no van ser tranquil·les, així ho considera el grup municipal d’Estimem Calella, que a través de Ràdio Calella TV ha demanat al responsable de Seguretat de l’Ajuntament de Calella, Soufian Laroussi, que surti a donar explicacions públiques sobre els resultats del dispositiu policial que es va desplegar a l’entorn de la carpa de l’envelat per part de la Policia Local i amb presència d’efectius dels Mossos d’Esquadra. El partit d’Enric Gómez exposa que es va produir una agressió, la nit de divendres, i una baralla amb agressió, la de dissabte, no dins sinó fora del recinte. El consistori confirma el segon fet, i parla d’un altercat iniciat entre dues joves i al que s’hi van acabar afegint els seus acompanyants, i pel qual hi va haver-hi una intervenció policial. Es van identificar les persones implicades però no es va efectuar cap detenció. Tampoc consta cap denúncia al respecte.

Enric Gómez, portaveu d’Estimem Calella, insta públicament al regidor de Seguretat, Soufian Laroussi, a compartir l’anàlisi policial i tècnic del dispositiu desplegat durant les nits de Barraques a l’entorn de la carpa de l’envelat. Exposa que tenen constància de diversos incidents: una agressió a una dona, la nit de divendres, i una baralla el dissabte. Els dos van tenir lloc no dins sinó fora del recinte.

Ens han comentat que va haver-hi una agressió física a una dona, la nit de divendres, i que dissabte van haver-hi diverses baralles a l’entorn de la carpa, amb cops i puntades de peu a un grup de noies (…) Voldria sentir la versió oficial del regidor de Seguretat fent l’anàlisi de la situació a Barraques, si creu que tot va estar sota control, si van tenir constància d’aquestes baralles, una mica en general.

Fons municipals confirmen l’incident de dissabte a la nit, que es va resoldre sense cap detenció i només amb la identificació de les persones implicades – dues noies i els seus acompanyants – en una baralla que es va localitzar a la platja. No es té constància que s’hagi presentat cap denúncia pels fets. Per part de la Policia Local no es va fer cap intervenció la nit de divendres a a l’entorn de Barraques.

Estimem Calella apunta que s’ha de reforçar la seguretat per Barraques. Gómez ho justifica per la sensació de “desprotecció” que van sentir alguns ciutadans.

Estimem Calella dubta que el dispositiu policial desplegat per les nits de concerts de Festa Major hagi estat suficient. Esperen a tenir la informació per part de l’àrea de Seguretat per fer-ne una valoració exhaustiva i determinar si emprenen altres accions.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.