Posa’t el mocador de la Festa Major de la Minerva!

El mocador de la Festa Major de La Minerva, de color grana i estampat de blanc amb l’skyline de Calella, es podrà comprar a l’envelat de Barraques durant les tres nits de concerts. És una iniciativa de la gent del CB Calella i que la resta d’entitats que hi tindran barra també s’han fet seva amb la idea de crear un accessori de roba que tothom pugui portar en els actes que tindran lloc aquests pròxims dies. El preu és de 2 euros, el just per cobrir-ne el cost.

Ferran Valls, del CB Calella, ha explicat d’on surt la idea i com es podran aconseguir els mocadors de la Festa Major de la Minerva del 2024. Se n’ha fet una tirada de 2.000 unitats.

El mocador de la Festa Major de La Minerva 2024 es vendrà a les barres de l’envelat durant les tres nits de concerts. També en tindran a la Fira de Calella i l’Alt Maresme les entitats que hi tenen estand.

 

És un disseny de la calellenca Nausica Musach, que podreu comprar al preu de 2 euros. La idea és canviar-lo cada any. Aquest serà el primer de la col·lecció.

A Barraques hi trobareu set entitats locals: CB Calella, UEHC, Joventut Artística, Atsoc, Agrupament Escolta Montnegre, Colla de Geganters i Grallers de Calella i els Udols de Foc-Diables de Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.