46+1 Concurs d’allioli: es recupera la tradició

Torna el concurs d’allioli. L’Associació Sant Quirze recupera la tradició de cuinar la tradicional salsa feta d’alls picats debatuts amb oli que es va deixar de fer per la dissolució del Grup Pa, Vi i Moltó. Es farà a la Fira de Calella el dissabte 21 de setembre. Les inscripcions encara estan obertes i cal reserva prèvia al 630 85 46 14 o bé al 650 98 34 27. L’organització dona més temps, fins al divendres, per fer una última crida a la participació d’última hora i arribar a la vintena de participants.

Canells a punt per al concurs d’allioli, que es recupera aquesta Festa Major de La Minerva. L’Associació Sant Quirze la recupera aquest 2024, després de la dissolució del Grup Pa, Vi i Moltó. Un concurs tradicional que Francesc Pasqual, de l’Associació Sant Quirze, emprèn “amb molta il·lusió”:

Fins al divendres 20 de setembre hi ha temps per inscriure’s a participar. L’organització facilita tots els ingredients i el morter. El funcionament serà el mateix que els anys anteriors i, després, antics membres de la junta del Grup Pa, Vi i Moltó en seran els jurats.

El concurs es farà el dissabte 21 a les 11 del matí a l’espai de la Fira de Calella i l’Alt Maresme. Les inscripcions es poden fer als telèfons 630 85 46 14 o bé al 650 98 34 27 fins demà divendres dia 20. Tot plegat acabarà amb una botifarrada popular per acompanyar l’allioli i esmorzar conjuntament.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.