El Calella Film Festival presenta el cartell de l’edició dedicada a Star Wars

Darth Vader, Chewbacca, Leia i Luke Skywalker i Han Solo protagonitzen el cartell del Calella Film Festival d’enguany. Una novena edició dedicada, precisament, a Star Wars i que farà desembarcar als fans de la saga a Calella en una desfilada solidària inaugural el 2 de novembre. Serà aleshores quan es projectarà el curt de presentació, que està previst per gravar-se el pròxim 30 de setembre i comptarà amb efectes especials. Des de l’organització han tancat ja els films seleccionats en categoria lowbugdet, escollint els finalistes d’entre les 270 propostes. En els dies que venen es faran públics, juntament amb la secció especial Creative Rosebud i el concurs de guions cinematogràfics.

Les tropes rebels lluitaran contra l’Imperi de Darth Vader i l’Emperedor Palpatine del 2 al 9 de novembre en la novena edició del Calella Film Festival dedicada a la saga StarWars. Compten amb què serà un festival amb gran afluència de públic, gràcies a la col·laboració amb Star Wars Catalunya. És una idea que feia anys que rondava pel cap dels organitzadors, segons explica Anna Giménez una de les promotores del Calella Film Festival, i aquest any serà possible perquè es commemorarà el 25è aniversari de l’estrena de la quarta pel·lícula de la saga: L’Amenaça Fantasma (Episodi I).

Una desfilada solidària, amb els personatges d’Star Wars el 2 de novembre, el dia d’inauguració del festival és un dels grans reclams d’aquesta edició. Aquell mateix dia també es podrà veure el curt de presentació, en què apareixeran les cares conegudes habitualment, com la de Mireia Aixalà i Juli Fàbregas, però en què també hi haurà un convidat sorpresa. Tot plegat es rodarà a finals de setembre i, d’entre els petits avançaments que Giménez ha fet a Ràdio Calella Televisió, naus especials sobrevolaran la ciutat.

L’organització ja té tancats els films seleccionats a la categoria low budget, en què han rebut 270 propostes, i en els pròxims dies les farà públiques juntament amb la secció especial Creative Rosebud. Aquests films són els que la primera setmana de novembre es projectaran a la Sala Mozart i es disputaran la desena de premis del Calella Film Festival.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.