[AMPLIACIÓ] Extingit l’incendi sense ferits en un pis d’Amadeu

Ha quedat en un ensurt. L’incendi que s’ha declarat en un pis del carrer Amadeu, entre Anselm Clavé i Jovara, ha afectat una de les estances de l’immoble però no ha provocat danys personals. Segons ha pogut saber Ràdio Calella TV, el foc s’ha iniciat al bany de l’immoble i la ràpida intervenció dels Bombers ha evitat que les flames s’hagin propagat per la resta d’estances. En poc més d’un quart d’hora, s’ha donat per extingit i totes les persones que havien estat evacuades per precaució han pogut tornar a entrar a casa. Hi han treballat quatre dotacions dels Bombers i s’hi han desplaçat efectius de la Policia Local i del SEM, que no ha hagut d’atendre a ningú.

Els Bombers situen l’origen de l’incendi en el jacuzzi d’un dels tercers interiors del gran bloc de pisos del carrer Amadeu, entre Anselm Clavé i Jovara, que s’ha pogut sufocar ràpidament sense causar ferits.

Per motius de seguretat, sí s’han evacuat les persones que hi havia a les plantes inferiors de l’immoble afectat i s’han confinat que les es trobaven per sota. Tothom ha seguit les tasques d’extinció a peu de carrer, que s’han allargat poc més de 15 minuts. A les 10.17h s’ha donat per apagat, i s’ha procedit a ventilar el pis.

En l’incendi hi han actuat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya – dos d’ells arribats del Parc de Pineda de Mar – a més d’efectius de la Policia Local i del SEM, que no ha hagut de prestar cap atenció.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.