La fira d’atraccions s’ampliarà per la Riera Capaspre

A l’FM i + de Sònia Muntañola, el nou magazine matinal de Ràdio Calella TV, el tinent d’Alcaldia de Cultura i Fires, Josep Grima, ha fet la prèvia de la programació de Festa Major de la Minera i de la Fira de Calella i l’Alt Maresme d’aquest 2024. Una de les novetats és l’ampliació de la fira d’atraccions que l’any passat va estrenar ubicació i format al Passeig de les Roques, que passarà a ocupar una part de la Riera Capaspre. Avui s’ha començat a fer el muntatge de les instal·lacions i en destaca una gran roda de 35 metres d’altura a l’alçada de la Plaça del Bunyol. S’obrirà dimecres amb una oferta de 2×1 en les entrades.

La fira d’atraccions s’estendrà per la Riera Capaspre i el Passeig de les Roques, on es va traslladar l’any passat per portar-hi més instal·lacions i fer-la més segura. Al capdamunt de l’avinguda hi haurà una roda – nòria – de 35 metres d’altura, com feia temps no s’havia vist a Calella. Ho ha avançat el tinent d’Alcaldia de Cultura i Fires, Josep Grima, en l’estrena del programa A l’FM i + de Sònia Muntañola.

Serà una senyora roda, l’inici de la fira d’atraccions que començarà a la Plaça del Bunyol i seguirà tota la Riera Capaspre, girarà pel Passeig de les Roques i fins al carrer Montserrat. Completem la fase que vam iniciar l’any passat, que va ser un èxit, descentralitzant tota l’activitat i traient-la de l’envelat.

La fira d’atraccions s’obrirà aquest dimecres 18 de setembre amb el Dia de l’Infant, que és el mateix que dir que es podran comprar dues entrades al preu d’una. I l’endemà dijous, el pregó de Festa Major amb l’actor Ramon Villaret que ha format part de la companyia La Puntual que ha anat de gira per tot Catalunya amb les representacions de L’Auca del senyor Esteve. Un calellenc conegut per la seva vessant comercial i artística, que l’ha fet popular més enllà de la nostra ciutat, que ha avançat a les autoritats municipals que farà un pregó curt. Anirà bé perquè l’acte estarà carregat: com sempre amb l’actuació dels Gegants de Calella i de La Llopa, música en directe – seguint l’experiència de les cançons interpretades per Doctor Prats des dels balcons que envolten l’Ajuntament –, un espectacle audiovisual i una artista sorpresa que s’anunciarà aquell mateix matí.

Tindrem un màpping projectat a la façana de l’Ajuntament que agradarà molt, pensat per la gent de Calella, i per obrir la festa. I el dijous al matí anunciarem una artista sorpresa convidada. Ho deixo aquí.

L’Orquestra Montecarlo tornarà a posar el punt i final al pregó que dona inici als actes de Festa Major de la Minerva, que aquest 2024 arriba amb un impressionant cartell de Barraques, amb les actuacions d’Stay Homas, l’Orquestra Di-Versiones, Mama Dousha o Figa Flawas, els autors del hit de l’estiu amb La Marina sta morena. Grima reconeix que van programar el concert per diumenge preveient una gran afluència de públic, com s’espera que acabi passant.

El tinent d’Alcaldia de Cultura i Fires també ha posat de relleu que per Barraques es viurà el retorn als escenaris de la formació Se atormenta una vecina. També ha tret ferro de la polèmica pel cartell de La Minerva que va obrir el grup municipal d’Esquerra, assegurant que la proposta de Marina Turró farà història en tant que és la primera vegada que els dissenys de la Festa Major i la Fira van de la mà i dialoguen entre ells a nivell artístic.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.