Marxa de Torxes i ofrena floral al monument de Rafael Casanova: la Diada 2024 a Calella

Imatge: Ajuntament de Calella

Els actes de la Diada a Calella començaran avui a les nou del vespre amb la tradicional Marxa de Torxes per la Independència organitzada per la Plataforma Calella decideix Independència, que a les nou del vespre iniciarà el seu recorregut des de la Plaça de l’Ajuntament fins a la Plaça Catalunya, passant pels carrers Església i Cervantes.

Demà a dos quarts de dotze, acte institucional a la Plaça Catalunya, amb l’ofrena floral del consistori, entitats i partits polítics al monument a Rafael Casanova. Un moment emotiu que resumeix a la perfecció el que significa pel catalanisme qui va ser conseller en Cap de Barcelona durant el setge a la capital catalana durant la Guerra de Successió. Es comptarà amb la participació del Cor Ciutat de Calella, que interpretarà ‘El Cant de la Senyera’ i ‘Els Segadors’, la Colla de Geganters i Grallers de la ciutat i els Bastoners Estelladors de Prats de Lluçanès, i es podrà seguir en directe per Ràdio Calella.

Al conjunt del país, l’Assemblea, Òmnium Cultural, l’AMI, el Consell de la República, la Intersindical, el Ciemen i els CDR, s’uneixen per impulsar una gran mobilització descentralitzada a cinc ciutats: Barcelona, Tarragona, Girona, Lleida i Tortosa. Cada localitat denunciarà els greuges de pertànyer a l’Estat espanyol, vinculats a l’espoli continuat que denuncien pateix Catalunya. Des de Calella sortirà un autocar amb una seixantena de persones que participaran en la manifestació de Barcelona.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.