Coblejant 404: El Coco d’Or busca cobla guanyadora: quines són?

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

A les Recomanacions, Banyoles ja ha presentat la seva Festa Major de Sant Martirià 2024: la festa major més sardanista del país que arriba del 10 al 21 d’octubre amb 9 cobles, la Competència de Cobles i l’obra d’estrena del 40è Premi Ceret Banyoles de Claude-Henry Joubert, que serà el director del Somni estereofònic.

En esports, torna el campionat gran amb una remuntada de la colla Mans Amigues, els cassanencs van ser els únics en aconseguir guanyar a tota la resta de colles en un concurs passat per aigua on els dansaires van haver de competir amb els peus molls. Iniciem nova secció amb l’Apunt de Pep Ros, que ens parla de la iniciativa de Balaguer per crear un nou aplec a ponent amb tres grans cobles després de la seva Capitalitat de la sardana.

A les Novetats Discogràfiques, hi ha una cobla que celebra els seus 10 anys aquest 2024 i acaba de publicar un disc per celebrar-ho amb sardanes com la que van estrenar de l’Anna Abad, “Terra d’Ateneus”. Sabrem qui són i com sonen!  A T’Has Llegit les Bases?, vols presentar-te als Premis Antoni Carné de l’Ens de l’Associacionisme Cultural? Has escrit una sardana i vols que sigui La Sardana de l’Any? T’expliquem com presentar-te! I l’exposició fotogràfica itinerant “Aplecs de la Sardana” aterra a Alfarràs aquest octubre.

Tot això i molt més a Coblejant, un magazín de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella i en coproducció amb La Xarxa de Comunicació Local que s’emet per 75 emissores a tots els Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.