Coblejant 403: Roger Mas al Coblejant: “la cobla Sant Jordi és un instrument de precisió”

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

A les Novetats Discogràfiques, Roger Mas publica el Volum 2 de la seva fusió amb la cobla Sant Jordi on hi podem sentir arranjaments per a cobla de temes des de “La llorona” a “Aqueres montanhes”. Parlem amb ell al Coblejant que explica que ha escollit aquesta cobla per la seva voluntat d’investigar, crear, divertir-se, jugar i explorar nous territoris.

I també, Lluís Alcalà presenta la segona entrega d’Aventures, el seu nou disc amb la seva cobla: la Mediterrània! Parlem amb ell i escoltem una peça de la nova entrega!

Encetem nova temporada: és la número 9! I tenim 77 ràdios arreu dels Països Catalans des de les quals ens podeu escoltar! Som a 29 comarques de Catalunya, Catalunya Nord, País Valencià, Illes Balears i la Vall d’Aran! Gràcies! A les Estrenes, aquests dies han estrenat sardanes, i per motius religiosos, dos autors: Josep Maria Serracant i Joan Josep Blay! T’ho expliquem!

En esports, jugava a casa i ho ha aprofitat: la colla veterana Toc de Dansa guanya les dues sardanes de la Final A veterana a la colla Sabadell a Tarragona. Repassem l’actualitat esportiva amb Manel Andreu! I al Traspàs de Cobla, el tenorista Lluís Gual ha anunciat que deixa temporalment la cobla Berga Jove. T’expliquem perquè!

Tot això i molt més a Coblejant, un magazín de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella i en coproducció amb La Xarxa de Comunicació Local que s’emet per 75 emissores a tots els Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.