Avui ha arrencat el curs escolar 2024-2025

Abraçades, cares d’il·lusió i alguna llàgrima, a l’arrencada aquest matí del curs escolar 2024-2025. A les portes de l’escola La Minerva, famílies i criatures amb les motxilles carregades de bones intencions i sobretot de ganes de retrobar-se amb els companys i companyes. Avui han començat les classes a infantil, primària, ESO i als graus bàsics d’FP. Aquest dijous 12 de setembre començaran a batxillerat i a la resta de graus de Formació Professional.

A les portes de La Minerva, l’equip docent ha donat la benvinguda a tots i cadascun dels alumnes que de manera ordenada han anat entrant a l’escola, que estrena nova directora. És la Mercè Pitarch, que en declaracions a RCT s’ha referit a un inici de curs, complicat.

El curs comença avui després que la proposta dels representants del Consell Escolar i les direccions de diversos centres al Departament d’Educació, que demanaven que els docents tinguessin almenys cinc dies laborables per preparar el curs quan tornessin de les vacances, hagi arribat a bon port. A canvi, el curs acabarà el 20 de juny del 2025.

La principal novetat a Calella és que el Departament d’Educació ha suprimit una de les línies d’Infantil 3 de La Minerva. Una decisió que Pitarch lamenta, alhora que diu treballaran per revertir. La directora també ha explicat que aquest estiu s’ha aprofitat per fer obres de millora.

La regidora d’Educació de Calella, Mariceli Santarén, també s’ha mostrat molt il·lusionada per l’arrencada del nou curs i ha recordat que la matricula escolar és viva i que encara fins al 6 d’octubre hi poden haver algunes incorporacions d’alumnat als centres educatius.

Calendari escolar 2024-2025: vacances a Catalunya

Inici del curs escolar a les escoles bressol municipals: 9 de setembre

Inici del curs escolar 2024-25 a infantil, primària, ESO i graus bàsics d’FP: 9 de setembre.

Inici del curs escolar 2024-25 a batxillerat i la resta de graus d’FP i PFI: 12 de setembre.

Vacances de Nadal: del 21 de desembre del 2024 al 7 de gener del 2025, ambdós inclosos.

Vacances de Setmana Santa: del 12 al 21 d’abril del 2025, ambdós inclosos.

Vacances d’estiu i final de curs: les classes finalitzaran el 20 de juny a infantil, primària, secundària, FP i 1r de batxillerat. La resta d’ensenyaments finalitzen el curs d’acord amb la seva programació acadèmica.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.