Coblejant 402: Què passa amb els actes sardanistes sense lloc a cobert quan plou?

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

A les Notícies, fins a 270 euros de despesa té una cobla cada vegada que fa una actuació per pagar la Seguretat Social i l’IRPF, sense comptar aquí el cost del seu gestor. Qui ha d’assumir aquesta despesa quan una actuació s’anul·la quan plou? Les pluges d’aquest setembre posen aquest tema sobre la taula més que mai i el tractem aquesta setmana al Coblejant amb la veu dels experts.

A les Recomanacions, arriben les primeres jornades de formació dirigides a les entitats sardanistes d’arreu del país de la mà del Col·lectiu Sardanista de Balaguer: són sobre protocol i esdeveniments, relacions amb la premsa, la gestió de les entitats sardanistes i les obligacions fiscals, legals i comptables de les entitats. T’expliquem qui les fan!

L’entitat Els Propis, de Nou Barris, declara desert el concurs de composicio de sardanes que va engegar a la primavera per falta de propostes amb garanties. T’expliquem què faran amb la sardana que volen per l’entitat! I per la Festa Major de Sabadell el grup sardanista Mirant el Cel organitza des de ja fa uns anys l’”Espardenya d’Or”, una gimcana molt relacionada amb el món de la sardana. Te l’expliquem!

I arrenquem la “Recomanació de la setmana” on et proposem una sardana “perfecta” per una ballada, un aplec, un concert o un concurs! Tot això i molt més a Coblejant, un magazín de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella i en coproducció amb La Xarxa de Comunicació Local que s’emet per 75 emissores a tots els Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.