Coblejant 400: I si et fas mal ballant? El model casteller a les colles sardanistes

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

A les Notícies, la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya assegura tots els castellers del país cada any per si es fan mal a plaça. És un model que es podria aplicar a la Unió de Colles sardanistes de Catalunya? En parlem avui al Coblejant!

A les Estrenes, Martí Fontclara estrena després de 2 anys amb “Al Claustre de Sant Agustí”, una sardana que barreja espiritualitat i jocs d’infància i que podem escoltar al podcast! I saps què és la sardana blanca de Vilafranca del Penedès? T’ho expliquem!

A les Recomanacions, la Capital de la Sardana produeix un vi bagenc juntament amb el celler Collbaix i proposa un maridatge de que el fusiona amb la cobla de tres quartans. El descobrim. I coneixerem qui és el guanyador del Premi Anella d’Or 2024!

Tot això i molt més a Coblejant, un magazín de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella i en coproducció amb La Xarxa de Comunicació Local que s’emet per 75 emissores a tots els Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.