[Àudio] [Coblejant] Programa 398: L’Amb So de Cobla xifra en 6.000 els assistents a la 8a edició

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

A les Notícies, Pau Marquès, codirector del Festival Amb So de Cobla valora positivament la 8a edició destacant el concert interactiu dedicat a Guimerà i amb una cobla creada ad hoc per a l’ocasió amb músics d’altres cobles.

A les Estrenes, Vicenç Martín, director que ha treballat en projectes com Llum, de la Cobla Marinada, estrenarà l’obra de cobla per encàrrec del Memorial Joaquim Serra 2024. A la secció de Política, polèmica amb l’Ajuntament d’El Vendrell que reclama a l’entitat sardanista retirar una estelada que fa més de 10 anys que pengen a les ballades a la Rambla. L’entitat ha respost amb contundència, en parlem amb Joan Morros, president de l’Agrupació.

A Obrim el Teló, el Casino de l’Aliança del Poblenou de Barcelona ja ha publicat el cicle de concerts de cobla des del setembre i fins a finals d’any i on hi passaran fins a 7 cobles: destaca la proposta “Moda i Revolució, Sons de la República”, de la cobla Vila d’Olesa o la presentació del segon disc “Aventures” del compositor Lluís Alcalà amb la Mediterrània. I Tomàs Gil Membrado ha estat homenatjat a casa seva, a Horta de Sant Joan per l’entitat Músics per la Cobla i l’Ajuntament en el 10è aniversari de la seva mort i amb l’anunci d’un disc de sardanes seves.

I coneixerem la proposta de colònies d’estiu titulada “molt més que sardanes” del Grup Sardanista Montserrat de Lleida per cohesionar els infants. Tot això i molt més a Coblejant, un magazín de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella  i en coproducció amb La Xarxa de Comunicació Local que s’emet per 75 emissores a tots els Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.